Здравейте, до понеделник трябва да съм наясно къде е комутатора и дали се сменя.
Имам Alfa 146 TS 1.4 98г.
до вчера бях на Елкон, заболя ме главата, като човека каза изгърмяли са ти 2 бобини, и трябва да си смениш свщите.така ходих купих си 2 бобини за 250лв. EPS свещи некупих че ми искаха майка си и баща си 360лв. NGK. Сега колата е с две нови бобини следва пак Елкон човека се оказа точен като ми каза поне това /забравих да пиша че съм жена
/ почна да проследява от ляво на дясно и се спира на 3-тата бобина и казва тази неработи, а като погледнеш реално 1-3 нови бобини, 2-4 стари, само че са ОК, после ми казва комутатора ти небачкаааа
направо почнах да мигам на парцали викам
му какво е туй той вика или е отделно или е в ECU-то, много почна да ме съмнява тази работа като чух ECU-то. от много хора съм чувала че доста си патят като почнат да им бутат компютрите. моля помогнете, ако наистина трябва да се пипа компа да знам поне цял ден да вися при него, че ще ми иска около 120 кинта за поправка
пс: забравих да кажа че съм от Варна и елконаджията се намира до пицария селена 2-ри корпус на ВИНС-а
Имам Alfa 146 TS 1.4 98г.
до вчера бях на Елкон, заболя ме главата, като човека каза изгърмяли са ти 2 бобини, и трябва да си смениш свщите.така ходих купих си 2 бобини за 250лв. EPS свещи некупих че ми искаха майка си и баща си 360лв. NGK. Сега колата е с две нови бобини следва пак Елкон човека се оказа точен като ми каза поне това /забравих да пиша че съм жена

пс: забравих да кажа че съм от Варна и елконаджията се намира до пицария селена 2-ри корпус на ВИНС-а

Comment